• Ruim assortiment
  • Klantvriendelijk
  • Dierproefvrij
  • Telefonisch bereikbaar
  • Veilig online betalen
  • Facebook
  • Instagram
0
Winkelwagen
€ 0,00

7 Redenen om te starten als Jafra Consulente : 

Opleiding 

Het is een pluspunt als je een vooropleiding schoonheidspecialiste/visagie hebt, maar absoluut geen must. Het belangrijkste is dat je gemotiveerd bent en erg nieuwsgierig bent naar alles wat met cosmetica te maken heeft. De producten en techniecken leer je heus snel kennen via de GRATIS interne opleidingen. 

Vrijheid

Jij bepaalt zelf hoe vaak en waar je je job als Jafra consulente wilt uitvoeren. Kortom jij bent baas over jouw tijd. Het is heel simpel hoe vaker je je inzet hoe meer geld je zal verdienen. 

Sociaal

Jij leert veel nieuwe leuke mensen kennen en dat steeds in een gezellige en ontspannen sfeer. Zowel tijdens het geven van workshops als tijdens de opleidingen/meetings met je Jafra collega's. 

Carrièremogelijkheden 

Er bestaat de kans dat je nadat je consulente bent geworden je geen genoeg meer van je Jafra job krijgt. Binnen Jafra liggen de mogelijkheden voor je klaar om je hoger op te werken en zo ook jouw eigen team op te leiden en te begeleiden in hun werk binnen Jafra. 
 

Jafra Reizen 

Zoals je misschien al wel weet reizen we bij Jafra heel de wereld rond en worden wij als koniginnen op handen gedragen. Ben jij ook uit op nieuwe culturen? Vind jij het geweldig om te reizen? Dan is Jafra het bedrijf waarnaar jij op zoek bent ... Er vinden elk jaar zeer toffe Jafra reizen plaats waaraan je GRATIS kan deelnemen. 

Cadeau's 

Als Jafra consulente zul je regelmatig cadeau's ontvangen voor je inzet. Dit kan gaan van GRATIS producten, sieraden naar te gekke bonnussen! Voor elks wat wils. 

Investering

Je gaat van start bij Jafra met een zeer klein bedrag aan investering. Het is de bedoeling dat jij een leuke cent extra gaat verdienen, dus zou het een beetje raar zijn als wij je flink laten betalen om te mogen starten als consulente, vind je niet? 

Verdiensten

Jafra heeft een zeer geweldig verdiensysteem ontwikkeld voor hun consulentes waarover ik je graag meer vertel in een vrijblijvend persoonlijk gesprek. 

Wat andere zeggen:Ben jij nieuwsgierig geworden? 
Laat dan snel hieronder je gegevens achter! 

Groetjes 
Sandra

Contact

Sandra Maandonks
2370 Arendonk, België
Ik ben telefonisch bereikbaar
via telefoonnummer +32 14 67 29 46
info@sandramaandonks.be
Ga naar contactformulier

Klantbeoordelingen

178 klanten geven www.sandramaandonks.be een gemiddelde beoordeling van een 9.3