Top
Contour Palette
50% Korting
  • Contour Palette
€ 25,00
12,50


Contour Palette

+++ GRATIS BLUSHER +++

Had je het ooit voor mogelijk gehouden dat er zo'n hype rond contouring zou uitbreken? 

Tot voor kort was contouring vooral een subtiel techniek die door make-up-artists en visagisten uit noodzaak geboren werd toegepast. Toen kwam de Kardashian-clan en alles veranderde in één klap. Kim Kardashian, die dol is op selfies en haar jukbeenderen perfect accentueert, maakte contouring tot gemeengoed. 

Inmiddels is er sprak van een alomtegenwoordige trend naar een super geschulpt gezicht - of het nu bij volgers is die hun YouTube tutorials maken, of bij vrouwen die kan geposeerde foto's van zichzelf op Instagram en Facebook plaatsen.

Op deze trend zijn verscheidene merken ingesprongen. Afgelopen jaar boden talrijke fabrikanten producten aan die geschikt zijn voor iedereen en het contouren gemakkelijker maken. Bij Jafra hebben we hier ook over nagedacht en brengen nu een uniek palet op de markt dat echt alles bevat wat je daarvoor nodig hebt. 

Bij de ontwikkeling kozen we voor een bijzondere poedertextuur. Deze kan enerzijds heel gemakkelijk worden aangebracht en is tegelijkertijd naar believen heel veelzijdig te gebruiken. De Contour Palette kan na het aanbrengen van make-up, concealer en poeder worden toegepast! Een bijpassende set set Contour Brushes mag natuurlijk niet ontbreken. Exclusief voor de Europese markt hebben we er een voor jullie ontwikkeld. Daarmee zijn een perfect resultaat en professioneel gebruik binnen handbereik. 

1. Om de gelaatstrekken te accentueren gebruiken we de donkere nuances. Al naargelang hoe intensief de finale look of onze teint eruit moet zien, brengen we de textuur met de FLAT Contour Brush onder de jukbeenderen aan. Subtiel uitblenden. 

2. Met hetzelfde kwastje strijken we zachtjes langs de haarlijn. Ook bij de kaak kunnen we ermee werken. Gewoon zachtjes ermee langs strijken? 
Let op: het is belangrijk de kleur goed uit te blenden, zodat er geen overgangen zijn! 

3. Dezelfde kleur kunnen we aan de zijkanten van de neus met de Sculpting Brush aanbrengen. Ook deze weer helemaal uitblenden. 

4. De matte, licht okerachtige kleur (tweede van links) wordt onder de ogen en in het midden van het voorhoofd aangebracht. We gebruik daarbij de Highlighter Brush. Hetzelfde kwastje gebruiken we ook om de glanzende kleur (helemaal links in het palet) hoog op de jukbeenderen en optioneel op de wenkbrauwen aan te brengen.

Artikelnummer: JC51708
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code