• Ruim assortiment
  • Klantvriendelijk
  • Dierproefvrij
  • Telefonisch bereikbaar
  • Veilig online betalen
  • Facebook
  • Instagram
0
Winkelwagen
€ 0,00
Jafra Gezichtsverzorging / Jafra Reiniging /

Clear Smart Clear Complexion Toner

Clear Smart Clear Complexion Toner
Clear Smart Clear Complexion Toner

Kalmerende toner voor de acne huid

€ 22,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Clear Smart Clear Complexion Toner
 

WAT HET IS:
3-in-1-toner die peelt, toniseert en puistjes en onzuiverheden bestrijdt; voor een vettige huid met aanleg voor acne- uitbraken.
 

WAT HET DOET:
Deze verfrissende toner verwijdert alle sporen van de poriën verstoppende resten van make-up. Door de peeling met salicylzuur gaan de poriën open, wordt puistjes veroorzakende overtollige huidsmeer verwijderd en wordt de glans de hele dag onder controle gehouden. Speciaal honingferment ondersteunt een evenwichtig microbioom en kalmeert de huid. Er komt een helderdere, merkbaar verbeterde huid tevoorschijn.

TOP-TIP: Deze toner kun je ook koelen, waardoor hij verfrissend werkt. Neem hem altijd mee in je sporttas, zo zorg je ook onderweg voor een zuivere huid.

 

WAT ZIT ER IN:

Royal Jelly RJX: Exclusieve JAFRA-technologie die de kracht van de natuurlijke Gelée Royale vergroot en de huid helpt om er jonger uit te zien en jonger aan te voelen.

Black bee honey ferment: Krachtig extract uit de honing van wilde, donkere Europese bijen (Apis mellifera mellifera) uit Zwitserse bergdalen. Deze is rijk aan aminozuren, vitaminen en mineralen. Zo helpt hij om een evenwichtig, gezond microbioom te herstellen en te behouden, de huidbarrière te versterken en overtollige talg te verminderen.

Salicylzuur: De gouden standaard voor een vettige huid met aanleg voor acne. Maakt verstopte poriën behoedzaam open, bestrijdt overtollige huidsmeer, verkleint puistjes, voorkomt mee-eters en toekomstige acne-uitbraken.

Hamamelis: Heeft op een natuurlijke manier een samentrekkende werking op de huidweefels, helpt om een vettige huid te herstellen en het uiterlijk van de poriën te verbeteren.

Niacinamide: Een veelzijdige vitamine die helpt om de huid te kalmeren, zichtbaar meer te laten stralen, te hydrateren en de natuurlijke huidbarrière te versterken.

Flacon: 200ml 

Contact

Sandra Maandonks
2370 Arendonk, België
Ik ben telefonisch bereikbaar
via telefoonnummer +32 14 67 29 46
info@sandramaandonks.be
Ga naar contactformulier

Klantbeoordelingen

178 klanten geven www.sandramaandonks.be een gemiddelde beoordeling van een 9.3