• Ruim assortiment
  • Klantvriendelijk
  • Dierproefvrij
  • Telefonisch bereikbaar
  • Veilig online betalen
  • Facebook
  • Instagram
0
Winkelwagen
€ 0,00
Jafra Gezichtsverzorging /

Jafra Royal Clear Smart

Jafra-Royal-Clear-Smart

Jafra Clear Smart 

Zuivere huid? Blijf dan lezen!
Clear Smart is een eenvoudig, integraal 4-traps verzorgingsritueel voor alle huidtypen en elke leeftijd – van teenagers tot volwassenen.
Deze verzorgingslijn werkt samen met het natuurlijk microbioom van de huid, om acne en huidonzuiverheden veilig, zacht en effectief te behandelen en te voorkomen.

Dit is wat de producten doen: ze herstellen het microbioom, verwijderen overtollige talg, maken de poriën open en hydrateren.
Zo wordt de huid zuiver en helder!
Tegelijkertijd worden nevenwerkingen als rode vlekjes en een opgeruwde huid geminimaliseerd.

Clear Smart combineert de microbioomwetenschap met salicylzuur, dat werkzaam is tegen onzuiverheden.
Andere uiterst werkzame natuurlijke werkzame stoffen en onze exclusieve Royal Jelly RJX –technologie komen daar nog bij.

Voor wie is Jafra Clear Smart geschikt? 
Bij acne gaat het niet alleen over tieners. Gebruikers van Clear Smart vind je in alle leeftijdsgroepen, van jonge tieners tot volwassenen, vrouwen en mannen.
Ze hebben één ding gemeen: allemaal willen ze zich lekker voelen in hun vel en ze praten open over acne.
De gevolgen van acne en huidonzuiverheden zijn vaak verstrekkend, en bij veel mensen met zo'n problematische huid is het een voortdurende strijd tussen acceptatie en frustratie. Indien er almaar meer puistjes ontstaan, is het moeilijk ze te negeren, los van het feit of iemand zich niet opmaakt of de acne met make-up en kapsels probeert te camoufleren.

Juist omdat het onderwerp zo veel invloed heeft op hun algehele welbevinden, snakken de getroffenen naar een gezonde huid. Ze willen niets liever dan veilige, milde en effectieve producten, die de symptomen verminderen en toekomstige puistjesuitbraken snel tegengaan. Want dat betekent voor hen: de wijde wereld in gaan, om mensen te ontmoeten, te lachen, te werken en plezier te hebben – zonder schuw te hoeven zijn, omdat ze zich zorgen maken om hun uiterlijk. Het is een stukje zorgeloosheid. 

Zo werkt Clear Smart 
Clear Smart behandelt effectief, maar mild de belangrijkste oorzaken van acne: te veel talg, acne veroorzakende bacteriën en verstopte poriën.

Het verwijdert overtollige talg, maakt de poriën open, hydrateert en helpt de huid om haar eigen „zelfverdediging“, dat wil zeggen het microbioom, te herstellen.


Wat is dat Microbioom? 
Het microbioom is het natuurlijke bacteriële ecosysteem van de huid. Het draagt in belangrijke mate bij aan een evenwichtig en zuiver blijvend huidbeeld.

Soms raakt het microbioom uit balans, als „slechte“ bacteriën de „goede“ bacteriën verdringen. Dat kan leiden tot acne.

De wetenschap achter Clear Smart kiest voor een aanpak op meerdere fronten: de formules passen zich daarbij aan het unieke microbioom van de huid aan. Ze helpen de huid om zichzelf te verdedigen tegen acne, zonder het natuurlijk evenwicht te verstoren.

Het resultaat? Een effectieve acnebestrijding, die een zuivere, gave teint bevordert.

Waardoor ontstaat er acne?
Puistjes zijn de laatste stap in een reactieketen die begint als de huid teveel huidsmeer (talg) produceert. De poriën verstoppen door een concentratie van talg en afgestorven huidcellen. Vervolgens gedijen Propionibacterium-acnes-bacteriën en kunnen rode vlekjes en zwellingen veroorzaken.

Hoe ontstaat overtollige talg?
Genetische aanleg, stress en hormonen kunnen een rol spelen. Of je nu teenager of volwassene bent, het geheim van het controleren van acne-uitbraken is erin gelegen ze liefst helemaal niet te laten gebeuren. Dat betekent de reactieketen van huidsmeer-bacteriën-puistjes te onderbreken.

Hoe kom ik van puistjes af?
Je moet alle oorzaken tegelijk behandelen – de poriën openmaken, overtollige talg verwijderen, bacteriën bestrijden en weer zorgen voor een evenwichtig microbioom.

Kan ik puistjes openkrabben, open maken of uitdrukken?
Nee. Je riskeert infecties, huidletsels en eventueel littekens.Waarom vrij van geurstoffen? 
Het Clear Smart Ritual is om goede redenen vrij van geurstoffen. Mensen met acne hebben vaak een droge, rode, ontstoken en gevoelige huid. Omdat geurstoffen een allergische reactie zouden kunnen veroorzaken, is de formule van Clear Smart zonder geurstoffen en is ook gebleken dat deze lijn goed wordt verdragen.

RESULTATEN VAN DE TESTPERSONEN

METEEN
8 van de 10 waren het ermee eens dat het de talgproductie een hele dag in balans houdt, de textuur verbetert en de puistjes zichtbaar kleiner worden *

NA 4 WEKEN

100% was het ermee eens dat het mild maar effectief is *

98% was het ermee dat het uiterlijk van de huid wordt verbeterd en huidonzuiverheden, puistjes en mee-eters worden verminderd *

98% was het ermee eens dat het helpt om nieuwe puistjes te voorkomen *Weergave:
 


Bezig met laden...
Clear Smart Cleansing Foam
Schuimreiniging voor de acne Huid
€ 20,00
   Bestel
Clear Smart Clear Complexion Toner
Kalmerende toner voor de acne huid
€ 22,00
   Bestel
Clear Smart Pore Hydrator
Acne | Verzorgen & Zuiveren
€ 25,00
   Bestel
Clear Smart Shine Control SPF25
Acne | Beschermen & Matteren
€ 27,00
   Bestel
Royal Clear Smart Set
Verzorging voor de Acne huid
€ 98,00 € 75,00
   Bestel
Clear Smart Blemish Spot Treatment
Stiftje tegen pukkels
€ 17,00
   Bestel

Contact

Sandra Maandonks
2370 Arendonk, België
Ik ben telefonisch bereikbaar
via telefoonnummer +32 14 67 29 46
info@sandramaandonks.be
Ga naar contactformulier

Klantbeoordelingen

178 klanten geven www.sandramaandonks.be een gemiddelde beoordeling van een 9.3