• Ruim assortiment
  • Klantvriendelijk
  • Dierproefvrij
  • Telefonisch bereikbaar
  • Veilig online betalen
  • Facebook
  • Instagram
0
Winkelwagen
€ 0,00

Jafra catalogus verrassingen

De Jafra catalogus verrast ons elk jaar met nieuwe producten. Van een volledig nieuwe lijn tot vernieuwde versies van vaste waarden. Dit jaar verscheen zo de nieuwe Jafra Royal Luna Bright Lijn en verschillende parfums. Hieronder vind je ze allemaal terug.

Jafra Producten voor vrouwen & mannen

In mijn webshop kan je online cosmetica bestellen voor vrouwen én mannen. Dat staat in het groot te lezen op de startpagina van de webshop. Ik ben dan ook blij dat er ook voor mannen 2 nieuwe Jafra producten zijn. Eau d'Arômes Homme én de volledige Luna Bright lijn zijn het ideale geschenk voor onze mannelijke medemensen.


Weergave:
 

Ontdek de gekende Jafra producten

Er is natuurlijk nog veel meer te ontdekken dan de nieuwe producten van 2020. Het gekende Jafra aanbod blijft in mijn webshop beschikbaar aan scherpe prijzen. Voor mij is het daarbij heel belangrijk om meer aan te bieden dan de gewone Jafra Cosmetics. Daarom vind je in mijn Jafra webshop naast make-up, ook Jafra body care productenalgemene skin care producten en Jafra geuren terug.

Jafra producten combineren

Om het je gemakkelijk te maken, deden we het al voor jou. In bijna elke productgroep vind je leuke combinaties terug waarmee je altijd voordeel doet. Zo zijn er o.a. make-up setsskin care sets en body care sets. Profiteer van de leuke kortingen die je via deze weg kan bekomen!


Contact

Sandra Maandonks
2370 Arendonk, België
Ik ben telefonisch bereikbaar
via telefoonnummer +32 14 67 29 46
info@sandramaandonks.be
Ga naar contactformulier

Klantbeoordelingen

178 klanten geven www.sandramaandonks.be een gemiddelde beoordeling van een 9.3