Top
Royal Men Post Shave Toner
Nieuw
  • Royal Men Post Shave Toner
22,00


Jafra Royal Men Post Shave Toner


WAT IS HET

Een peelend, talgverminderend power-pakket. Helpt om de poriën te openen, scheerproblemen te verminderen en het ingroeien van haartjes te voorkomen.

WAT DOET HET

Deze verfrissende, vloeibare lotion voorkomt het ingroeien van haartjes en het verstoppen van poriën. Milde adstringerende (poriënverminderende) werkzame stoffen gaan overtollige talg tegen, salicylzuur verwijdert voorzichtig poriënverstoppende dode huidcellen en het Skin Comfort Complex helpt bij scheerproblemen, kalmeert de huid en laat het gezicht en de hals er helder en stralend uitzien.

TOEPASSING

's Ochtends en 's avonds: Na het wassen of scheren met een wattenschijfje op het gezicht en de hals aanbrengen. Zo nodig vóór het scheren gebruiken. Vervolgens verzorging aanbrengen. De huidvriendelijkheid is dermatologisch bevestigd.

TIP

Weinig tijd? Het aanbrengen van deze all-round lotion duurt slechts enkele seconden, maar je huid ziet er direct gladder en kalmer uit. Bovendien kun je de lotion VÓÓR of NA het scheren gebruiken. In ieder geval biedt de lotion vele voordelen en duidelijke resultaten in slechts één eenvoudige stap.BELANGRIJKSTE WERKZAME STOFFEN

Royal Jelly RJX

Exclusieve technologie die de kracht van de natuurlijke Gelée Royale vergroot en de huid helpt om er jonger uit te zien en jonger aan te voelen.

SKIN Comfort Complex

Helpt bij scheerproblemen

Salicylzuur

Zorgt voor een zachte peeling die het ingroeien van haartjes en het verstoppen van poriën voorkomt.

Hamamelis

Vermindert rode vlekjes en grove poriën.VERPAKKING
Flacon, 200 ml


Leveringstermijn: maximum 10 werkdagen

Artikelnummer: JC16011
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code