• Ruim assortiment
  • Klantvriendelijk
  • Dierproefvrij
  • Telefonisch bereikbaar
  • Veilig online betalen
  • Facebook
  • Instagram
0
Winkelwagen
€ 0,00
Jafra Make-up / Primer & Concealer /

Set van 3 Contour Brushes (kwasten)

Set van 3 Contour Brushes (kwasten)
Set van 3 Contour Brushes (kwasten)

Set van 3 Contour Brushes (kwasten)  Een set Contour Brushes mag natuurlijk niet ontbreken. Exclusief voor de Europese markt hebben we er een voor jullie ontwikkeld. Daarmee zijn een perfect result...

€ 29,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Set van 3 Contour Brushes (kwasten)  

Een set Contour Brushes mag natuurlijk niet ontbreken. Exclusief voor de Europese markt hebben we er een voor jullie ontwikkeld. Daarmee zijn een perfect resultaat en professioneel gebruik binnen handbereik. 

1. Om de gelaatstrekken te accentueren gebruiken we de donkere nuances. Al naargelang hoe intensief de finale look of onze teint eruit moet zien, brengen we de textuur met de FLAT Contour Brush onder de jukbeenderen aan. Subtiel uitblenden. 

2. Met hetzelfde kwastje strijken we zachtjes langs de haarlijn. Ook bij de kaak kunnen we ermee werken. Gewoon zachtjes ermee langs strijken? 
Let op: het is belangrijk de kleur goed uit te blenden, zodat er geen overgangen zijn! 

3. Dezelfde kleur kunnen we aan de zijkanten van de neus met de Sculpting Brush aanbrengen. Ook deze weer helemaal uitblenden. 

4. De matte, licht okerachtige kleur (tweede van links) wordt onder de ogen en in het midden van het voorhoofd aangebracht. We gebruik daarbij de Highlighter Brush. Hetzelfde kwastje gebruiken we ook om de glanzende kleur (helemaal links in het palet) hoog op de jukbeenderen en optioneel op de wenkbrauwen aan te brengen.

Contact

Sandra Maandonks
2370 Arendonk, België
Ik ben telefonisch bereikbaar
via telefoonnummer +32 14 67 29 46
info@sandramaandonks.be
Ga naar contactformulier

Klantbeoordelingen

178 klanten geven www.sandramaandonks.be een gemiddelde beoordeling van een 9.3