Top
Matte Foundation
Matte foundation

De nieuwe JAFRA matterende make-up met Flexi-Mat- Technologie neemt talg op, minimaliseert het uiterlijk van poriën, voorkomt glimmen en geeft een fantastische lichte matterende dekking zonder zwaar aan te voelen.

WAT IS HET? 

JAFRA’s nieuwe matterende make-up is een foundation met medium dekking met een fluweelachtige, matterende finish die zich perfect aanpast aan je huid om oneffenheden te camoufleren en je een natuurlijke, adembenemende teint te geven!
Met zijn Flexi-Mat-Technologie absorbeert deze make-up talg en vermindert zichtbaar het uiterlijk van poriën, rimpeltjes, lijntjes
en onzuiverheden van de huid. De modelleerbare dekking is „flashback“-vrij, dat wil zeggen dat je huid er niet bleek uitziet op foto’s die met flitslicht zijn genomen. Zo ben je altijd klaar voor de camera, zij voor een glam-selfie of voor een spontaan kiekje. Kies een van de zes verschillende teints voor een perfecte, natuurlijke finish!

WAAROM?

Vrouwen zullen er weg van zijn!

Deze matterende formule bevat JAFRA’s Flexi-Mat-Technologie, die zich moeiteloos laat aanbrengen zonder strepen of vlekken te geven. Ze neutraliseert effectief rode vlekjes en rekent af met oneffenheden. Een natuurlijke, perfecte finish met maximaal draagcomfort. De make-up heeft een modelleerbare dekking en dient tegelijkertijd als concealer. Daardoor bespaart hij je niet alleen geld, maar ook ruimte in je toilettas.

    • Flexi-Mat-Technologie

  • Verrijkt met vitamine E – werkt als anti-oxidans tegen vrije radicalen

  • Aanpasbare matterende dekking

  • Flashback-vrije formule

Hoe? 

Zo eenvoudig tover je een perfecte, matte teint:
Als je de Matte Foundation gebruikt, ga dan uit van het midden van je gezicht en concentreer je op de T-zone. Vervolgens blend je de foundation naadloos richting haarinzet en hals uit om maskerachtige randen te voorkomen. De hoeveelheid die je gebruikt hangt af van welke dekking je wilt bereiken. Vervolgens fixeer je het geheel met een poeder van je keuze en spray je de Setting Spray voor een langhoudend effect. Klaar!Matte Foundation Bisque
17% Korting

Matte Foundation Bisque

€ 23,00 € 19,00
Matte Foundation Buff
17% Korting

Matte Foundation Buff

€ 23,00 € 19,00
Matte Foundation Honey
17% Korting

Matte Foundation Honey

€ 23,00 € 19,00
Matte Foundation Ivory
17% Korting

Matte Foundation Ivory

€ 23,00 € 19,00
Matte Foundation Natural
17% Korting

Matte Foundation Natural

€ 23,00 € 19,00
Matte Foundation Shell
17% Korting

Matte Foundation Shell

€ 23,00 € 19,00