Top
Gentle Exfoliating Scrub (X3)
67% Korting
  • Gentle Exfoliating Scrub (X3)
  • Gentle Exfoliating Scrub (X3)
rating 5
(5 / 1 Reviews)
€ 90,00
30,00
per stuk


Gentle Exfoliating Scrub

3 voor de prijs van 1 
Deze set bevat 3 Gentle Exfoliating scrubs! 

Milde Peeling

Een lichte, crèmige peeling (scrub) met fijne afgeronde granulaatkorrels. Verwijdert grondig dode huidcellen en maakt het huidoppervlak direct zichtbaar en voelbaar fijjner, zachter en gladder. Alle producten die nadien worden aangebracht dringen beter in.
 
Voor wie: voor elk huidtype

Werking: verwijdert dode huidcellen. Verbetert het huidbeeld en maakt de huid zacht en soepel. Stimuleert de doorbloeding van de huid.

Gebruik: 1 tot 2 maal per week na de reiniging  met draaiende bewegingen op een vochtig gezicht masseren. Lippen en huid rond de ogen vermijden. Grondig met lauwwarm water afspoelen. Nadien tonic aanbrengen.

Verpakking: tube van 75 ml

Artikelnummer: JC20583
Reviews (1)
rating 5 (5 / 1 Reviews)

Theunis Celina (14-01-2016) rating 5 Het was voor mij zeer moeilijk om mijn favoriete product te kiezen, omdat ik over elk product super tevreden ben. Ik heb uiteindelijk dit product gekozen als mijn favoriet, omdat ik enorm het verschil merk wanneer ik het product wel gebruik. Ik heb zeer weinig tot geen uitslag meer in mijn gezicht en mijn huid Is heel zacht. De lichaamsscrub is ook een lievelingsproduct, maar je gelaat is het eerste wat de mensen zien. Jafra = pure verwennerij !

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code