• Ruim assortiment
 • Klantvriendelijk
 • Dierproefvrij
 • Telefonisch bereikbaar
 • Veilig online betalen
 • Facebook
 • Instagram
0
Winkelwagen
€ 0,00
Tips & Nieuws / Beauty tip van de maand /

Jafra Huidverzorging: de juiste volgorde!De juiste volgorde van onze Jafra huidverzoring! 
Volg het onderstaand schema met de producten, die jij gebruikt. 

 

's Ochtends: 

Stap 1: Cleanser (reiniging) 
 • Hydration Cleanser (violet) : Verdeel een weinig cream met stipjes over het gelaat op voorhoofd, neus, kin en beide wangen. Daarna met natte vingers verdelen over je ganse gelaat, maar niet op je ogen! Let op: eerst verwijderen met heel veel water vooraleer je met een washandje of sponsje nareiningd. 
 • Balancing Cleanser (oranje) : Ongeveer de grote van een € 0,10 muntstuk in je handen nemen en deze massa opschuimen met water. Daarna verdelen over het ganse gelaat, maar niet op je ogen! 
 • Mattifying Cleanser (groen): Ongeveer de grote van een € 0,10 muntstuk in je handen nemen en deze massa opschuimen met water. Daarna verdelen over het ganse gelaat, maar niet op je ogen! 
 • Soothing Cleanser (blauw): Verdeel een weinig cream met stipjes over het gelaat op je voorhoofd, neus, kin en beide wangen. Daarna met natte vingers verdelen over je ganse gelaat, maar niet op je ogen! 
 • Brightening Pearl CleanserEen weinig poeder in je handen nemen en deze opschuimen met water. Daarna verdelen over het ganse gelaat, maar niet op je ogen. Deze reining is gemaak van Chines parels. 
 • Time Reveal Toning Cleanser (zilver)Verdeel een weinig gel (de grote van een hazelnoot) met stipjes over het gelaat op voorhoofd, neus, kin en beide wangen. Daarna met natte vingers verdelen en opschuimen over je ganse gelaat, maar niet op je ogen! Let op: eerst verwijderen met heel veel water vooraleer je met een washandje of sponsje nareiningd.
 • Revitalizing Toning Cleanser: (goud) Verdeel een weinig gel (de grote van een hazelnoot) met stipjes over het gelaat op voorhoofd, neus, kin en beide wangen. Daarna met natte vingers verdelen en opschuimen over je ganse gelaat, maar niet op je ogen! Let op: eerst verwijderen met heel veel water vooraleer je met een washandje of sponsje nareiningd.
Stap 2: De reiniging van het gelaat eerst verwijderen met veel lauw/warm water daarna nareinigen met een wondersponsje

Stap 3: Toner ( tonic) 
Violet, oranje, groen ,blauw en brightening op een droog wattenschijfje aanbrengen en met een kloppende beweging over het gelaat deppen. Daarna van binnen naar buiten over het gelaat verdelen om eventuele reinigingsresten te verwijderen en de PH-waarde terug in balans te brengen.

Alle aanvullende verzorgingsproducten kunnen 's ochtends en/of 's avonds gebruikt worden. 

Stap 4: Eye cream (oogverzorging


 • Royal jelly Eye Concentrate: De capsule open breken en het product zachtjes in een kloppende beweging verdelen op het harde gedeelte van je oogkas. Niet te dicht tegen je ogen aanbrengen. 
 • Lifting  Eye Treatment: De grote van een speldenkop is voldoende voor je 2 ogen. Zachtjes in een kloppende beweging verdelen over het harde gedeelte van je oogkas. Niet te dicht bij je ogen aanbrengen. 
 • Optimeyes crème gel: Zeer geschikt tegen donkere kringen en vochtophoping onder je ogen (wallen). In een zachte kloppende beweging aanbrengen op het harde gedeelte van je oogkas. De grote van een speldenkop is meer dan voldoende voor beide ogen. 
Stap 5: Aanvullende verzorging (serum) Stap 6: Royal Jelly Advanced
Altijd als laatste stap voor je dag en nachtverzorging gebruiken. 

Stap 7: Dagcrème 
Verdeel de dagcrème van de lijn die bij jouw huid past over je gelaat, niet op je ogen aanbrengen! Deze zijn verpakt in tubes en je vindt er een zonnetje op. 

Violet, oranje, groen, blauw of brightening
Of 1 van de dagcrèmes voor de rijpere huid:  Het is aan te raden om minstens 2 maal per week een scrub, masker of een kuur/behandeling met de Microdermabrasion toe te passen: 
 • Gentle Exfoliating Scrub: Gebruik je NA de reiniging en VOOR de toner! Om dit in het stappenplan te plaatsen ... Dit komt op plaats 2.1! Dus tussen stap 2 en 3. De huid eerst nat maken, nooit op een droge huid scrubben. De grote van een erwtje verdelen over je neus, kin, voorhaoofd en beide wangen en ca. 30 seconde in ronddraaiende bewegingen verdelen over je gelaat. NIET op de huid rondom je ogen gebruiken! Daarna overvloedig met water afspoelen. TIP: Ideaal te gebruiken onder de douche! 
 • Hydration Calming Mask: Breng een dun laagje aan over je gelaat en hals (niet op de huid rondom de ogen) en laat 5 à 10 min inwerken. Daarna verwijderen met lauw/warm water. 
 • Jafra's Microdermabrasie: Meer info over het gebruik hiervan vind je hier
 • Malibu Miracle Mask: Met vochtige vingers in de gewenste sterkte inmasseren ( max. 1 min). Laat daarna 20 min inwerken. Goed met overvloedig water afspoelen. 
's Avonds:

Stap 1:
Make-up remover for Eyes and Lips 
De uit twee componenten bestaande Make-up remover zachtjes schudden. Een weinig verdelen over een nat wattenschijfje en enkele seconde op je ogen laten leggen. De oog make-up zachtjes los masseren en verwijderen. Ook ideaal voor het verwijderen van je lipstick. 

Stap 2 t/m 6 : Cleanser/ Toner/ Eye Cream/ Aanvullende verzorging naar keuze/ Royal Jelly Advanced herhalen. 

Stap 7: Nachtcrème

Verdeel de nachtcrème van de lijn die bij jouw huid past over je gelaat, niet op je ogen aanbrengen! Deze zijn verpakt in potjes en je vindt er een maantje op. 
Violetoranjegroen of blauw. 
Of 1 van de nachtcrèmes voor de rijpere huid: 
Stap 8 : Intensive Retinol Capsules 
Breek deze paarse capsules open en verdeel over het gelaat, niet op de huid rondom je ogen aanbrengen! 
Enkel 's avonds gebruiken en NA je nachtcrème. 

Tip: Hang dit stappenplan aan de binnenkant van je badkamerkast! 

Veel succes ... 


Weergave:
 


Bezig met laden...
Deluxe Set II
Kies uw favoriete skin care en krijg €140,90 korting
€ 339,90 € 199,00
   Bestel
Gold Set Basic
Bespaar maar liefst 25% met deze basisset gelaatsverzorging voor de veeleisende huid!
€ 209,00 € 159,00
   Bestel
Gold Set Deluxe
Kies uw favoriete skin care en krijg €140,90 korting
€ 318,00 € 199,00
   Bestel

Contact

Sandra Maandonks
2370 Arendonk, België
Ik ben telefonisch bereikbaar
via telefoonnummer +32 14 67 29 46
info@sandramaandonks.be
Ga naar contactformulier

Klantbeoordelingen

178 klanten geven www.sandramaandonks.be een gemiddelde beoordeling van een 9.3