• Ruim assortiment
  • Klantvriendelijk
  • Dierproefvrij
  • Telefonisch bereikbaar
  • Veilig online betalen
  • Facebook
  • Instagram
0
Winkelwagen
€ 0,00
Jafra Gezichtsverzorging / Huidtypes / Droge Huid /

Royal Jelly Eye Capsules

Royal Jelly Eye Capsules
Royal Jelly Eye Capsules

Oogcapsules met Royal Jelly

€ 39,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Royal Jelly Eye Concentrate Capsules

Weg met donkere kringen, wallen en rimpels rond je ogen- zonder operatie. 

Het jij een grote wens dat je 's ochtends fris en zonder wallen uit je bed stapt?
Voel je dat de huid rondom je ogen wel een "boost" kan gebruiken? De harde werkelijkheid is helaas dat de meeste mensen niet de correcte oogverzorging gebruiken.

Ervaring
Een klant die me laatst contacteerde omdat ze last had van wallen (vochtophoping) onder haar ogen liet me weten dat ze zelden nog een concealer gebruikt om haar wallen te camoufleren. Ze gebruikt nu dagelijks de juiste oogverzorging en voelt zich daar helemaal gelukkig mee. Ze noemt ze haar toverbolletjes. 

In plaats van ingewikkelde en dure technieken te gaan gebruiken, kan je de Royal Jelly Eye Capsules makkelijk dagelijks thuis gebruiken en dat terwijl het slechts 10 seconden duurt. 

Dit is wat je krijgt: 60 capsules van onze Royal Jelly Eye Treatment (koninginnebrij) die je dagelijks 2x per dag aanbrengt op deze zeer gevoelige huid rondom de ogen. 

Normaal bied ik deze capsules aan voor €37, maar tijdens deze deal van de week, die nog tot vrijdagavond 20u duurt, heb je de mogelijkheid om deze aan te kopen voor €30. 

Ik wil er zeker van zijn dat jij jouw probleem wilt aanpakken en dat jij ook de resultaten van deze capsules gaat ervaren. Dus ben jij die persoon die het belangrijk vindt dat je een mooi verzorgde huid hebt. Dan ben ik ervan overtuigd dat je hiermee geholpen bent. Oogcapsules met Royal Jelly (koninginnebrij)

Verbetert de vitaliteit van de kwetsbare huid rond de ogen en laat u er stralend en jong uitzien. Het complex met tweevoudige werking vult kleine rimpeltjes op en stimuleert het huidig afweersysteem.
Geschikt voor alle huidtypes
 

Verpakking: pot met 60 capsules

Contact

Sandra Maandonks
2370 Arendonk, België
Ik ben telefonisch bereikbaar
via telefoonnummer +32 14 67 29 46
info@sandramaandonks.be
Ga naar contactformulier

Klantbeoordelingen

178 klanten geven www.sandramaandonks.be een gemiddelde beoordeling van een 9.3