Top
Waterproof your look


WATERPROOF YOUR LOOK
 

Iedereen vindt een zomerse dag geweldig, of je deze nu op het strand, het park , of in je eigen tuin doorbrengt.

Maar de warmte en vochtigheid maken het niet altijd makkelijk om je make-up fris te houden. Zeker niet als je ook van plan bent om een duik in het water te nemen.
Je wilt waarschijnlijk graag weten hoe je kan voorkomen dat de make-up die je zorgvuldig aanbracht niet in 1 keer zal weggespoeld worden. 

Er zijn manieren om de ongewenste effecten van de zomer te voorkomen - zoals een vette concealer, vervaagde oogschaduw , mascara "all over the place". 
Met het gebruik van de juiste producten tijdens deze warme dagen kom je al een hele stap in de goede richting om je make-up fris te houden. 
Hierbij geef ik je verschillende tips hoe je zomer make-up de ganse dag kan behouden. 
  • Gebruik een primer. Een crème primer - eentje die voor een matte finish zorgt - zal je helpen om je foundation op z'n plaats te houden en beschermt je tegen een glimmend gelaat. Of je ook van plan bent om oogschaduw en/of eyeliner te gebruiken, gebruik dan ook een primer op je oogleden. 

          Mijn advies: JAFRA Mattifying Primer en JAFRA Eye Primer 


  • Maak het niet te zwaar. Omdat de temperatuur waarschijnlijk hoger is, zit je niet te wachten op het gevoel van een masker op te hebben. Gebruik daarom slechts 1 product, met meerder functie's als basis, zoals een CC cream die je ook nog eens beschermt tegen UVA/UVB stralen. 

          Mijn advies: JAFRA CC Crème SPF 15 

  • Gebruik waterproof producten. Kies voor een waterproof mascara en waterproof eyeliners. Ook voor je lippen kies je het best een lip tint, die mooi en lang blijft zitten. 

          Mijn advies: JAFRA High Definition Waterproof mascara,
                            JAFRA Automatic Eyeliner
, JAFRA Lip Tint/Lip Shine 


  • Ongeacht de reden waarom je in de zon bent, je moet er altijd rekening mee houden dat de zon jouw huid beïnvloed. Beschermen is de boodschap! Gebruik als basis een niet-vette zonnecrème voor je gezicht. 

          Mijn advies: JAFRA Sun Face Protector SPF 50 

  • Kies voor een lichte poeder. Het gebruik van een losse poeder is een geweldige manier om olie en zweet op te laten nemen zonder dat je het gevoel en het uitzicht hebt dat alles te zwaar is en je poriën verstopt zitten. 

          Mijn advies: JAFRA Loose Face Powder Bron: Jafra Blog
CC Crème Deep

CC Crème Deep

€ 22,00
CC Crème Light

CC Crème Light

€ 22,00
CC Crème Medium

CC Crème Medium

€ 22,00
Mattifying Primer

Mattifying Primer

€ 21,00