• Ruim assortiment
  • Klantvriendelijk
  • Dierproefvrij
  • Telefonisch bereikbaar
  • Veilig online betalen
  • Facebook
  • Instagram
0
Winkelwagen
€ 0,00
Tips & Nieuws /

Wedstrijdreglement Online Feestje

Wedstrijd reglement Online Feestje


Artikel 1 Sandra Jafra Cosmetics, vertegenwoordigd door Sandra Maandonks, organiseert een online feestje met gekoppelde wedstrijden op Facebook op 23 juli 2021 van 9u tot 16u.

Artikel 2
 De inzet van de wedstrijd bestaat uit het winnen van verschillende prijzen. Er worden prijzen weggeschonken die je mag ophalen in Arendonk op een afgesproken tijdstip. Deze zijn niet ruilbaar voor baar geld. 
 
Artikel 3 Sandra Jafra Cosmetics zal op 23/07/2021 foto's en filmpjes online posten op de Facebook pagina van Sandra Jafra Cosmetics en op de Instagram pagina Sandra Maandonks met de vraag om reactie's achter te laten. Reacties op deze foto's zijn de enige geldige reacties om te deel te nemen aan deze wedstrijd.

Artikel 4 De personen die op 23/24/25 en 26 juli 2021 reageert per post, kan bekend gemaakt worden als winnaar. Door te reageren op de wedstrijdvraag, verklaart de deelnemer zich akkoord met dit reglement. Elk individu (facebook | Istagram account) kan meerdere keren reageren.

Artikel 5 Op 27/07/2021 worden de winnaars via op Facebook & Instagram bekend gemaakt waarna de winnaar zelf contact opneemt via info@sandramaandonks.be voor het ontvangen van zijn/haar prijs. Sandra Jafra Cosmetics behoudt zich het recht de prijzen te versturen en vraagt hiervoor €6 verzendkosten en verstuurd binnen een tijdspanne redelijk haalbaar voor Sandra Jafra Cosmetics.

Artikel 6 Sandra Jafra Cosmetics behoudt zich het recht voor om deze wedstrijd te onderbreken, uit te stellen, aan te passen of te annuleren, indien daartoe dwingende redenen bestaan. Sandra Jafra Cosmetics kan in dergelijke gevallen niet aansprakelijk worden gesteld.

Artikel 7 Dit wedstrijdreglement wordt ter inzage online geplaatst op http://www.sandramaandonks.be . Het loutere feit deel te nemen aan deze wedstrijd houdt in dat men het huidig wedstrijdreglement zonder het minste voorbehoud aanvaardt.Contact

Sandra Maandonks
2370 Arendonk, België
Ik ben telefonisch bereikbaar
via telefoonnummer +32 14 67 29 46
info@sandramaandonks.be
Ga naar contactformulier

Klantbeoordelingen

178 klanten geven www.sandramaandonks.be een gemiddelde beoordeling van een 9.3